The EstateThe Cottage

The cottage was built in the early 1900’s, service to Pellegrini Castle.

Read more

The project foresees the renovation and expansion of the property, transforming it into a rustic-style country cottage, simple in form but charming and elegant.

The building, completely surrounded by the green of the park, is spread over two floors and has a sloping two-layer gabled roof of Nordic taste with a wooden structure; the facade with a lake view is characterized by large windows and two lateral parts of the building will be characterized by the use of stone masonry and stones recovery.

The ground floor has a spacious living area which through large French windows opens onto the garden and allows one to enjoy the beautiful view of the lake.

Location: hills overlooking Lake Maggiore

Condition: to renovate

Surface area: 120 sq. m.

Bedrooms: 2 bedrooms

Independent driveway with private parking spaces